Taller el Cicló

Som Taller el Cicló, una empresa familiar fundada l’any 2000, dedicada a oferir serveis de caldereria i mecànica industrial. Al llarg dels anys, ens hem consolidat com un referent en el sector del manteniment industrial, especialment en fàbriques d’alimentació i compostatge. El nostre compromís amb la qualitat i l’excel·lència ens ha permès guanyar la confiança de nombroses empreses, esdevenint el seu aliat de confiança per a qualsevol necessitat industrial.

Ens dediquem a la fabricació i manteniment de components metàl·lics per a diverses indústries. Creem tancs d’emmagatzematge, recipients a pressió, canonades i estructures metàl·liques, són components essencials en sectors com l’energia o l’alimentació. Utilitzem maquinària avançada per a donar forma i precisió a les peces metàl·liques amb eines com fresadores o mandrinadores per a crear components amb alta precisió. Tot això oferint solucions a mida, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

Busquem la millor solució per cada client , la millor resposta . Donem un servei ràpid d’assesorament i millora de les possibles incidències que poden tenir pel dia dia les màquines degut al desgast i a la gran quantiat d’hores de producció.

34

Treballadors

86

Clients fixes

11

Certificats obtinguts

+650

Projectes realitzats

Experiència i Professionalitat:

El nostre equip compta amb anys d’experiència en la indústria, garantint reparacions de qualitat i solucions eficaces.

Servei Integral:

Oferim serveis complets, des del diagnòstic fins a la reparació i manteniment preventiu.

Tecnologia Avançada:

Utilitzem eines i tècniques modernes per assegurar que cada reparació es realitzi amb els més alts estàndards de qualitat.

Seguretat i Qualitat són les nostres principals prioritats

Seguretat i Qualitat són les nostres principals prioritats

A Taller el Cicló, entenem la importància de mantenir les vostres operacions en funcionament sense interrupcions. La nostra dedicació i coneixement ens converteixen en els aliats perfectes per a la vostra empresa.